Ексклюзиви
пʼятниця, 06 грудня 2019 00:52

Нардеп Дубінський зустрівся з адвокатом Трампа: про що говорили

Народний депутат Олександр Дубінський зустрівся з особистим адвокатом президента США Дональда Трампа Рудольфом Джуліані.

Вони обговорювали створення в Раді слідчої комісії для "розслідування розкрадання багатомільярдних сум з українського бюджету за президентів Порошенка та Януковича", повідомив Дубінський у своєму Telegram-каналі.

Комісія має розслідувати легалізацію цих коштів, а також нібито участь екс-глави Нацбанку Валерії Гонтаревої в інвестуванні викрадених коштів у державні облігації України.

Автор: Телеграм канал Дубінського
 

Дубінський запевнив Джуліані, що до його інтересів входить повернення в Україну викрадених 10 мільярдів доларів, й він очікує на допомогу органів юстиції США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацбанк подав позов проти Дубінського

Також депутат розповів адвокату Трампа, що нібито посадові особи в Україні та міжнародних організаціях, зокрема в Міжнародному валютному фонді, "навмисно блокують" створення цієї слідчої комісії парламенту.

До роботи в Раді Дубінський працював на каналі "1+1" олігарха Ігоря Коломойського. Критика чинного депутата у бік Нацбанку, Гонтаревої та МВФ збігається з позицією Коломойського.

Зокрема, Нацбанк заявляв про тиск з боку Коломойського, - що він організовує проплачені мітинги під будівлею НБУ. На одному з таких мітингів виступав і сам Дубінський.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Дубінський зустрівся з адвокатом Трампа: про що говорили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути