пʼятниця, 09 червня 2017 18:06

64-річний транссексуал оголосив себе "донькою" екс-президента Росії

64-річний транссексуал оголосив себе "донькою" екс-президента Росії
Транссексуал Олександра Селянінова заявила, що є позашлюбною донькою Бориса Єльцина. Фото: Ридус

Транссексуал із Пермського краю Росії Олександра Селянинова, яка раніше була чоловіком, заявила, що є дитиною колишнього президента Росії Бориса Єльцина.

Про це буцімто їй повідала перед смертю мати, Валентина Івакіна. Розповіла, що 1952 року пішла на танці з подружками. На той момент уже була заміжня. В міському клубі "зустріла студента свердловського УПІ Борю Єльцина".

"Мама на смертному ложі розповіла все докладно, і про те, що у неї була близькість з Борисом Єльциним, і що мій можливий батько - перший президент Росії. Я ж народився 26 вересня 1952 року. Так що за датами все збігається", - цитує Селянинову видання "Рідус".

Певні докази своєї теорії транссексуал знайшов у біографічній книзі Тімоті Колтона "Єльцин". Водночас запевняє, що не претендує на спадщину родини Єльциних. Йому просто цікаво, чи дійсно він нащадок екс-президента. Для цього готовий пройти ДНК-тест.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єльцин залишив у спадок дві квартири

Олександра Селянинова – досить відома людина в Пермському краї. Народившись чоловіком, транссексуал 16 років пропрацював у МВС. Дослужився до майора. Нагороджений медаллю "За 10 років бездоганної служби". Двічі був одружений. Пішовши зі служби, став обертатися в бізнес-колах і політиці. Після 1990-х почав позиціонувати себе жінкою. У січні цього року повідомив про намір балотуватися на пост президента РФ.

Зараз ви читаєте новину «64-річний транссексуал оголосив себе "донькою" екс-президента Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути