четвер, 25 лютого 2010 20:59

Жінки вперше змагатимуться на турнірі з боулінгу

Автор: фото з сайта www.joy-studio.com.ua
  Переможниці жіночого турніру у Вінниці отримають в подарунок від центру краси ”Алькор” абонементи на відвідування сауни та солярію, від  магазину ”Краса і гармонія” — сертифікати на купівлю косметики, а клуб ”Амагама” подарує безкоштовне відвідування боул
Переможниці жіночого турніру у Вінниці отримають в подарунок від центру краси ”Алькор” абонементи на відвідування сауни та солярію, від магазину ”Краса і гармонія” — сертифікати на купівлю косметики, а клуб ”Амагама” подарує безкоштовне відвідування боул

"Турніри наш боулінг-клуб проводить регулярно. Але унікальність цього в тому, що вперше в ньому змагатимуться лише дівчата, — каже Антон Болотюк, 29 років. Він промоутер вінницького боулінг-клубу "Амагама", що у торговельно-розважальному центрі "Мегамолл". Антон ініціював проведення жіночого турніру 6 березня. — У звичайні дні до нас ходить дуже багато жінок. Деякі з них грають краще за чоловіків. Але досі в них не було можливості показати, на що здатні. Таку мету ми ставимо перед собою. Адже планується не просто гарне жіноче свято, а справжні змагання".

В "Амагамі" 20 ігрових доріжок. Узяти участь можуть стільки ж команд.

— Якщо у вашій організації чи фірмі не всі хочуть грати, а є бажаючі підтримати вас — приходьте з групою підтримки, — продовжує Антон. — Реєстрація безкоштовна, вік та рівень професійності в боулінгу не мають значення. Спробувати себе та гарно провести час можуть навіть новачки.

Одна команда з дівчат, що працюють у поліграфічній фірмі, вже зареєструвалася. Капітан Лілія Шинкаренко, 27 років, говорить, що побачила оголошення про турнір на біґ-борді у місті, також чула рекламу на радіо.

В "Амагамі" 20 ігрових доріжок

— Я давно граю в боулінг, мені дуже подобається корисно проводити час. А тут турнір — це ж шанс спробувати свої сили. Для участі потрібно було зібрати команду з чотирьох дівчат. Я розповіла про турнір в офісі. Створили дві команди. Мою назвали "Візитка".

На веселому святі учасників приємно здивують подарунки від організаторів та партнерів заходу: ТРЦ "Мегамолл", оздоровчого центру краси "Алькор" та косметичного спонсора — магазину білоруської косметики "Краса і гармонія". Медіа-підтримка свята — "Газета по-українськи", газета "Смарт", модний журнал "Фешн вік", рекламні агенції ГРУ, "Вектор", "Рост Медіа", радіостанції "Наше радіо", "Авторадіо".

Турнір відбудеться 6 березня о 15.00. Зареєструватися можна у боулінг-клубі "Амагама" в ТРЦ "Мегамолл" за адресою: Вінниця, вул. 600-річчя, 17 або за тел. (0432) 50 40 40.

Зараз ви читаєте новину «Жінки вперше змагатимуться на турнірі з боулінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути