четвер, 23 серпня 2007 07:04

Водіїв "швидкої" заохочують підвищенням зарплат

Більш як шість років залишаються вакантними 16 посад водіїв Вінницької станції швидкої допомоги. Для надбавки до їхніх зарплат місто на друге півріччя виділило 20 тис. грн.

— Частина водіїв просто поуходили працювати на маршрутні таксі, де платять більше, — каже головлікар станції Валентин Фіщук.

Ставка водія — 519 грн.

— Хто працює понад шість років, отримує максимальну надбавку 60 процентів від зарплати, — веде далі Валентин Васильович. — Плюс 20 відсотків за керування санітарним транспортом, нічні, роботу у святкові дні. Так зарплата може зрости до 1500 гривень. Якщо він візьме ще півтори ставки, то й до 2 тисяч.

Минулого тижня влаштовуватися на "швидку" прийшли п"ятеро чоловіків.

— Одного прийняли, другого відправили на курси по освоєнню категорії, яка дозволятиме возити понад вісім пасажирів, — каже Фіщук. — Іншим відмовили, бо нам не підходять люди, які закінчили двомісячні курси водіїв легкових авто.

Днями лікарям і водіям "швидкої" видали яскраво-червону бавовняну уніформу — штани, сорочку, жилетку та куртку. На рукавах вишитий герб Вінниці. Костюм має нашиті стрічки, які відбивають вночі світло. Одяг виготовила вінницька фірма "Грація".

Зараз ви читаєте новину «Водіїв "швидкої" заохочують підвищенням зарплат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути