пʼятниця, 08 червня 2007 07:06

Володимир Тарасюк позичав під проценти

30 травня дружина козятинського бізнесмена Володимира Тарасюка, 48 років, прийшла на склад, де кілька днів ночував її чоловік. Той лежав у кутку на матраці вкритий ковдрою. Голова його була прострелена. Куля з рушниці пройшла навиліт.

— Володимир 20 років пропрацював слідчим лінійного відділу міліції на станції, — розповідає заступник начальника відділу Віктор Вовк. — Займався рукопашним боєм. На пенсію пішов майором.

П"ять років тому Володимир купив кафе "Вояж" в районі вокзалу. Рік тому взяв в оренду невеличкий базар на вул. Винниченка. Разом із молодшим братом Сергієм тримав фірму "Люкс" із виробництва тротуарної плитки.

Нещодавно за $60 тис. підприємець придбав авто "Лексус". Почав робити ремонт своєї трикімнатної квартири в центрі Козятина. Повибивав двері, вікна. Володимир із донькою та дружиною перебралися в однокімнатне помешкання до свекрухи. Через тісняву вдома чоловік ночував на складі. Розташований він у відлюдному закапелку на вулиці Довженка.

Хоронити Тарасюка прийшло зо три сотні людей.

— Квіти були отак-о, в п"ять етажів, я такого не бачила. А людей — страшенно! — каже кухар кафе "Вояж" Валентина Шпортко, 68 років. — То була людина! Володя нам не начальником був. Мені — сином, комусь батьком, комусь братом. Люди в городі його дуже поважали.

Кажуть, застрелили Володимира через гроші, які він давав іншим під проценти. Суми були великі. У Тарасюка виникали проблеми з боржниками.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Тарасюк позичав під проценти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути