четвер, 22 травня 2008 20:38

Юрій Білієнко наклав Олегові Скрипці гіпс

 

16 травня у Вінниці в концертному залі "Райдуга" виступила група "Воплі Відоплясова". У другій частині шоу її лідер 44-річний Олег Скрипка невдало підстрибнув і травмував ногу. Він не міг стояти. На сцену співакові винесли стілець.

— Одразу помітив, що травма серйозна, — каже лікар-травматолог обласної дитячої лікарні 44-річний Юрій Білієнко, який був на концерті. — Після виступу підійшов до сцени спитатися, чи викликали "швидку".

У гримерці Білієнко оглянув Скрипку. Попросив знайомого Олександра привезти милиці.

— Олег сказав, що після стрибка його наче вдарило током. У нього був повний розрив ахіллового сухожилля. Воно забезпечує пружність при рухові між стопою та голінню, — пояснює фахівець. — Травма важка, її спровокував не лише стрибок. До цього Олег кілька разів уже тягнув ногу.

Лікар відвіз співака до обласної дитячої лікарні, де працює. Там артистові зробили рентгензнімок пошкодженої ноги, наклали гіпс і ввели знеболювальне.

Після лікарні Скрипка поїхав у вінницький нічний клуб "Шоколад". Він був діджеєм на етнодискотеці. Стояти не міг, сидів на стільці.

Співак подарував Білієнку та його двом дочкам 13-річній Олександрі та Дар"ї, 9 років, диск із автографом.

— Я фанат рок-музики з 10 років, — усміхається травматолог. — Маю серйозну музичну колекцію. Із російських груп поважаю "ДДТ", із українських — "ВВ". Скрипка прямо випліскує з себе позитивну енергетику.

Наступного дня після травми Олегові зробили операцію в Києві. Співак повідомив, що не збирається через травму відмовлятися від концертів.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Білієнко наклав Олегові Скрипці гіпс ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути