четвер, 05 травня 2011 18:31

"Тепловер" — беззаперечна альтернатива іншим утеплювачам — мінеральній ваті та пінопласту

Автор: надане товариством ”Сучасні спецтехнології”
  Дім у Вінниці облицьовують ”Тепловером”. Попередньо будівельники зняли пінопластовий утеплювач. Власник вирішив замінити його на тепліший та екологічний ”Тепловер”
Дім у Вінниці облицьовують ”Тепловером”. Попередньо будівельники зняли пінопластовий утеплювач. Власник вирішив замінити його на тепліший та екологічний ”Тепловер”

Теперішні ціни на енергоносії змушують людей використовувати енергоощадні матеріали, системи та технології. Утеплювати підлогу, стіни, вікна. І застосовувати при цьому екологічно чисті матеріали, які мають високі теплоізоляційні якості. Таким вимогам відповідає продукція марки "Тепловер".

Виготовлена вона на основі вермікуліту та перліту. Це утеплювачі з групи неорганічних природних матеріалів. Завдяки безпечності та здатності витримати високу температуру вони стали основою багатьох світових систем захисту будівель.

На відміну від пінопласту і мінеральної вати, система утеплення "Тепловер" безшовна, тобто не має "містків холоду". Система створює суцільний теплоізоляційний шар і не потребує попереднього вирівнювання поверхні. Сухі суміші "Тепловер" є вирівнювачами для підлоги, як штукатурка або суміш для мурування.

Висока паропропускна здатність "Тепловеру" дозволяє стінам "дихати". Тоді як у помешканні з пінопластом може з'явитися цвіль і грибок. Його також можуть погризти миші. І тоді, щоб замінити матеріал, потрібно руйнувати штукатурку. А "Тепловер" відновити просто в будь-яких об'ємах. До того ж, пінопласт руйнується при нагріванні й виділяє токсичні речовини. "Тепловер" узагалі не горить. Будинки, утеплені "Тепловером", захищені від вогню і холоду та довговічні.

Додаткових кріплень і вирівнювання поверхні потребує також і мінеральна вата. Під час утеплення будинку мінватою має працювати кваліфікований спеціаліст. Тоді як суміші "Тепловер" можуть наносити штукатури.

У будинку з "Тепловером" створюється комфортний мікроклімат. Тому це найкраща альтернатива іншим утеплювачам.

Продукцію торгової марки "Тепловер" можна придбати в "Епіцентрі" та в представника по Вінницькій області за адресою: м. Вінниця, вул. Чехова, 2 А. Тел.: 0(432) 52 65 67, 0(94) 90 44 567, 0(67) 432 79 70, 0(50) 982 53 69, teplover.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Тепловер" — беззаперечна альтернатива іншим утеплювачам — мінеральній ваті та пінопласту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути