пʼятниця, 11 квітня 2008 17:05

Рахунки будуть носити до сьомого числа

Із квітня 2008-го у Вінниці рахунки за спожиті газ, воду та інші житлово-комунальні послуги нараховуватимуться до сьомого числа кожного місяця. Сплатити по них потрібно не пізніше 15 числа поточного місяця. Таке рішення прийняв виконком міської ради.

— Це нововведення досить зручне, усі пенсії та зарплати перераховують до сьомого числа, зразу можна відкладати на проплату, — каже пенсіонерка Таїсія Безпалько, 58 років. — А то поки принесуть ті рахунки аж після 15 числа, тобі вже грошей не вистачає. Отак і заробляють люди борги.

Рівень проплати за житлово-комунальні послуги у Вінниці станом на лютий — близько 40%. Субсидії також нараховуватимуться не пізніше сьомого числа. За невчасну сплату рахунків міська влада погрожує відключенням від води та світла.

— У кінці кожного місяця можна буде виводити статистику проплати за компослуги, — пояснює мер 30-річний Володимир Гройсман. — Це підвищить відповідальність громадян. Якщо сьоме число випадає на святковий, вихідний або неробочий день, то рахунки мають принести напередодні.

Зараз ви читаєте новину «Рахунки будуть носити до сьомого числа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути