середа, 21 травня 2008 18:21

П"ятьох прийомних доньок виховує подружжя Бурлакових

Дитячий будинок сімейного типу Бурлакови із села Монастирок Немирівського району Вінниччини створили торік. Подружжя — 45-річний Іван та 43-річна Людмила — взяло на виховання п"ятьох дівчаток.

Бурлакови живуть у власному будинку. Мають двох дорослих дітей. Син Валентин — інженер, донька Марія вчиться на кухаря. Чоловік працює в обленерго, часто буває у відрядженнях.

— Бувало, поїде, а на мене така тоска нападає, — каже Людмила Бурлакова. — Діти дорослішають. Скоро матимуть свої сім"ї і свої заботи. Тому взяли дівчаток із двох сімей: Палатюків — Оксану, Галину, Наташу і Левицьких — Олену й Наталію. Вони дружні, але кожна хоче, щоб я саме лучше її любила.

Прийомні доньки називають Людмилу мамулею.

— Думаю, що вони будуть щасливі. Може, колись спасибі скажуть. Четверо в інтернат, правда, не ходили. А ось Галинка знає, яке там добро. Тепер назад і близько не хоче, — продовжує жінка.

На кожну дитину держава щомісячно виділяє трохи більше тисячі гривень. Батьки-вихователі отримують 30% від суми виплат на дітей.

За чотири місяці 2008 року в Немирівському районі усиновили двох і взяли під опіку п"ятьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «П"ятьох прийомних доньок виховує подружжя Бурлакових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути