четвер, 09 грудня 2010 17:56

На концерті збиратимуть гроші для інтернату

11 грудня у Вінниці збиратимуть кошти для 42 вихованців єдиної в Україні школи-інтернату для дітей із вадами слуху. Вона розміщена у райцентрі Піщанка на Вінниччині. Це відбудеться на Шостому благодійному молодіжному концерті української музики "МузЕнтропія. Чути серцем". Безкоштовно виступатимуть гурти "Західний Час" із Моршина, "Санні Брайт" та "Серце Дженіфер" із Вінниці, "Гапочка"із Києва і "К402" зі Львова, "Фіолет" із Луцька, "Факультет" із Дніпродзержинська, "Варка" із Черкас та "Роллікс" із Херсона.

— На зібрані кошти ми купимо спеціальне навчальне обладнання та програми "Живий звук", — каже 28-річний Юрко Степанець, організатор фестивалю, член молодіжної організації "Наше Поділля". — Одна така програма коштує близько тисячі гривень. Її винайшли в Україні і найкраще адаптували до україномовних глухих дітей.

Вхід коштуватиме 30 грн, із флаєром — 25. Придбати флаєра можна у магазині "МобіДік" або у волонтерів, що ходитимуть по вулицях міста та у навчальних закладах.

Концерт відбудеться 11 грудня о 17.00 у Міському палаці мистецтв "Зоря": м. Вінниця, вул. Червоноарміська, 44.

Зараз ви читаєте новину «На концерті збиратимуть гроші для інтернату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути