четвер, 22 травня 2008 20:51

На фестивалі східних танців змагатимуться діти та пенсіонери

24 травня у кіноконцертному залі "Райдуга" у Вінниці пройде перший відкритий обласний чемпіонат із сучасних та східних танців. Змагатимуться близько 200 чоловік із різних районів області віком від 5 до 65 років. Запрошені гості з інших регіонів України.

Учасники продемонструють танцювальні стилі: молодіжний, хіп-хоп, популярне диско, новий європейський хаус, класичне данс-шоу, вуличне стріт-шоу, східний танець.

Головний приз — дві путівки-тури Європою. Змагання організував місцевий денс-клуб "Віктор та Вікторія" під егідою Української федерації сучасного танцю. Підтримують чемпіонат ювелірний центр "Діадема" та мер Вінниці Володимир Гройсман.

Перше відділення чемпіонату розпочнеться о 10.00. Із 13.00 до 14.00 учасники матимуть обідню перерву. Гала-концерт за участю професійних танцівників та вручення призів —о 16.00. Вхід безкоштовний.

Зараз ви читаєте новину «На фестивалі східних танців змагатимуться діти та пенсіонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути