Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Машина дорожньо-патрульної служби збила жінку з немовлям

"Стою на переході, бачу, дівчина молода із дитиною на руках зібралася перебігати дорогу, — каже вінничанка Валентина Громова. — Стояла вона метрів за двадцять від пішохідної зебри. Якраз мало загорітися червоне світло для пішоходів. Щось жінка крутилася-крутилася, аж тут побігла. І прямо під колеса машини дорожньо-патрульної служби".

30 вересня близько 15.30 на зупинці Воїнів-інтернаціоналістів у Вінниці автівка міської Державтоінспекції збила 20-річну Наталію Лашко із 10-місячним сином Романом.

Жінку та дитину доправили "швидкою" до дитячої лікарні.

— Стан потерпілих середньої важкості, — розповідає лікар нейрохірургічного відділення Віталій Шведський, 26 років. — У жінки та хлопчика закриті черепно-мозкові травми. У дитини стан важчий, він під час зіткнення випав у матері із рук. На щастя, обійшлося без операції.

Наталія Лашко із сином живуть у Калинівці. У Вінницю поїхали на процедури в обласну дитячу лікарню. Рома народився недоношеним, на сьомому місяці вагітності. Йому прописали масажі.

— Мало що пам"ятаю, — зітхає Наталія. — Через дорогу всі пішли і я пішла. Ніякої машини не бачила. Слава Богу, лікарі кажуть, що синочку нічого не загрожує. Бо всі родичі переживають. Чоловік Саша, його і мої батьки одразу приїхали.

Сержант пообіцяв оплатити витрати

Жінка скаржиться, що після аварії Рома став неспокійний, постійно плаче. Себе вона також погано почуває: нудить, паморочиться голова.

В обласній Державтоінспекції запевняють, аварія трапилася через те, що жінка переходила дорогу в невстановленому місці.

— Вона полінилася пройтися 50 метрів до пішохідного переходу, — зауважує підполковник обласної Державтоінспекції Володимир Мотичко, 40 років. — Наш співробітник їхав із швидкістю не більше як 30 кілометрів за годину. За попередніми даними, правил він не порушив. Проте проводимо перевірки, експертизи. Якщо виявиться, що винний в чомусь — накажемо.

За словами Мотичко, водій автівки "Нісcан Максима"— 25-річний сержант Дмитро (прізвище не розголошують. — "ГПУ"), переживає через аварію. Наталія Лашко розповіла, що Дмитро пообіцяв їй оплатити всі витрати на медикаменти.

Зараз ви читаєте новину «Машина дорожньо-патрульної служби збила жінку з немовлям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути