четвер, 29 листопада 2007 18:08

Фотопейзажі Аркадія Гуцола друкували в газетах

На 68-му році помер колишній начальник управління освіти Вінницької області Аркадій Гуцол. У нього був рак печінки.

— Надзвичайно активним був, навіть під час відпустки не міг всидіти без діла, — каже Володимир Горук із управління освіти обладміністрації. — Багато малював та фотографував. Його фотопейзажі друкували у вінницьких газетах.

Народився Аркадій Гуцол у селі Попівка Барського району. Закінчив фізмат Вінницького педінституту. Починав учителем у школах Барського району. Був другим секретарем Гайсинського райкому Компартії. Очолював Вінницький облвиконком народної освіти. Перед виходом на пенсію був депутатом обласної ради, працював там керівником секретаріату.

— Такого вимогливого до себе й інших керівника я не зустрічав. І найголовніше — справедливого, — зауважує заступник начальника відділу патронатної служби голови облради Петро Ткачук, 54 роки. — Виходило в нього все легко і в будь-якій галузі. Знаходив спільну мову з усіма.

Жив Аркадій Олександрович у Вінниці, в трикімнатній квартирі на вул. Льва Толстого. Дружина Лариса Іванівна рік тому померла від раку. Виховали двох синів.

Зараз ви читаєте новину «Фотопейзажі Аркадія Гуцола друкували в газетах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути