четвер, 10 грудня 2009 18:07

Дитячі свята в "Магіцентрі" проводять щонеділі

Автор: фото: Тетяна ЩЕРБАТЮК
  У дитячій ігровій кімнаті ”Магіцентру” 5-річні Олександра Подолян (ліворуч) та Катерина Швець роблять паперових Дідів Морозів. За кілька днів усі поробки дітей повісять на ялинку у ”Магіцентрі”
У дитячій ігровій кімнаті ”Магіцентру” 5-річні Олександра Подолян (ліворуч) та Катерина Швець роблять паперових Дідів Морозів. За кілька днів усі поробки дітей повісять на ялинку у ”Магіцентрі”

"До нас кожної неділі приходять діти різного віку. Від найменших до 14-річних школярів, — розповідає начальник відділу реклами "Магіцентру" Надія Кравченко, 24 роки. — Після вимушеної перерви, коли був карантин, ми знову запрошуємо до себе малят та їхніх батьків. 6 грудня у нас був розважальний захід. А 13-го пройдуть майстер-класи з ліпки та конструювання, аби навчити дітей робити поробки своїми руками".

6 грудня програму приурочили до Дня Збройних сил України. Ведучі Андрій, 24 роки, та 27-річний Віталій грали ролі військових. До участі в змаганнях запрошували сильних, сміливих, рішучих.

— Боїтеся стрибати в мішках? — питають ведучі.

— Ні! — хором відповідають діти.

Найбільше радощів було з конкурсу із мильними бульбашками. Потрібно було гарно танцювати і при цьому зловити якнайбільше бульбашок. Усі діти отримали в подарунок іграшки й солодощі.

А батькам сподобався танок вінничанина Сергія Василяка із сином Льоліком. Сергій підкидав малого, одночасно пританцьовуючи.

Усі отримали в подарунок іграшки й солодощі

— Напевне, Льолік буде космонавтом, — припустили ведучі. Подарували чек на 50 грн від кафе "Єврохата".

Після веселих конкурсів малі відвідувачі майстрували новорічну іграшку — Діда Мороза. Найменшим допомагали батьки.

— Море удовольствия получила от этого праздника, — говорить вінничанка 28-річна Світлана Мельник. — И детки повеселились, и мы вместе с ними.

13 грудня о 15.00 відбудеться чергове свято. Вхід до дитячого розважального комплексу "Магіцентрик" із боку вул. Соборної. Заклад розташований на другому поверсі.

Зараз ви читаєте новину «Дитячі свята в "Магіцентрі" проводять щонеділі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути