пʼятниця, 13 липня 2007 07:00

Борисові Гефтеру проломили череп молотком

48-річного Бориса Гефтера, першого заступника начальника управління житлово-комунального господарства Вінницької обладміністрації, 6 липня доставили до реанімації міської лікарні N2 із важкою травмою голови.

Десь о 16 годині черговий повідомив начальнику житлово-комунального управління Романові Аксельроду, що на вулиці на східцях біля свого джипа "Мітцубісі Аутлендер" лежить його перший заступник.

Аксельрод викликав "швидку" і разом з медиками поїхав до лікарні.

— Рана була діаметром три сантиметри, сильний удар задів мозок,— каже нейрохірург обласної психоневрологічної лікарні Валерій Ольхов, 57 років.

Операція тривала понад годину. У лікарню приїжджав губернатор Вінниччини Олександр Домбровський.

— Ми ретельно стерилізували рану, але переживаємо, як би від удару молотком не потрапила інфекція. Від ускладнень може розвинутися менінгіт, — продовжує Ольхов.— Хворий уже опритомнів, почав потроху говорити.

До свого призначення Гефтер працював директором підприємства "Гефест", займався ресторанним бізнесом. Швидше за все, чиновника хотіли налякати конкуренти по колишньому бізнесу.

Знайомі Бориса Гефтера говорять, що він інтелігентний, стриманий чоловік. Любить рибалити та їздити на полювання. Не курить, алкоголю практично не вживає. Із дружиною Ольгою виховують доньку Алісу.

Зараз ви читаєте новину «Борисові Гефтеру проломили череп молотком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути