вівторок, 25 березня 2008 18:43

Абонементи на електрички не купують

Приміські каси залізничного вокзалу в Шепетівці на Хмельниччині ввели послугу, яка дозволяє пасажирам економити 50% від вартості квитка на електричку. Можна придбати абонемент на поїздки до 150 км.

— Абонемент на маршрут протяжністю 20 кілометрів Шепетівка–Славута–Шепетівка коштує 78 гривень на місяць, при ціні білета в один бік 2,6 гривні, — зазначає начальник вокзалу Олександр Березовський, 52 роки. — Це вигідно. Однак пасажири намагаються проїхати безбілетними. У касах не придбали ще жодного абонемента.

Щодня із залізничного вокзалу в Шепетівці в різних напрямках відходить 28 електропоїздів. У касах щодня продають 500 квитків.

— Найбільшою проблемою для залізничників залишається пільговий проїзд пасажирів і безбілетний, — додає начальник вокзалу. — Кошти за перевезення пільговиків не відшкодовують ні з міського, ні з державного бюджету. Керівництво планує замінити весь склад електропоїздів на комфортабельні електрички. Тоді всі їздитимуть за гроші. Залишаться тільки вранці та ввечері звичайні електрички для залізничників.

Зараз ви читаєте новину «Абонементи на електрички не купують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути