четвер, 27 березня 2008 18:54

17-річна Феріде розбила джип бізнес-класу

Автор: фото: Ілля ГОРОДЕЦЬКИЙ
  На перехресті вулиць Генерала Арабея та Максимовича у Вінниці стоїть розбитий позашляховик ”інфініті”. Фото зроблене 20 березня за півтори години після зіткнення. Водійку та пасажирок джипа забрали до лікарні на обстеження й того самого дня відпустили. Во
На перехресті вулиць Генерала Арабея та Максимовича у Вінниці стоїть розбитий позашляховик ”інфініті”. Фото зроблене 20 березня за півтори години після зіткнення. Водійку та пасажирок джипа забрали до лікарні на обстеження й того самого дня відпустили. Во

"Чули, дочка Ельдара Назарова в аварію попала! Ну, того, Алікперовича, що достроює на Пирогова грандіозний магазин "Феріде-плаза", — каже таксист-приватник Андрій Роговий пасажирам. — Ці малолєтки їздити не вміють, а вже за руль садяться. Машина дорога — "інфініті". Така десь на сотку тисяч баксів потяне".

20 березня близько 18.00 на перехресті вулиць Генерала Арабея та Максимовича у Вінниці позашляховик бізнес-класу "інфініті" (ціна від $84 тис. — "ГПУ") зіткнувся із синіми "жигулями" та зеленим "Деу Ланосом". За кермом джипа сиділа дівчина 1991 року народження на ім"я Феріде. Прізвище правоохоронці не розголошують. У салоні машини були також її подруги.

— Загиблих, слава Богу, немає, — зазначає підполковник обласної Державтоінспекції Володимир Мотичко. — В "інфініті" при зіткненні спрацювали подушки безпеки. Менше пощастило водіям "ВАЗу-2107" та "ланоса". Чоловіків 35 та 25 років у тяжкому стані доставили до лікарні. З"ясовуємо, хто винен у аварії. Більшої інформації надати не можу — триває слідство.

За словами очевидців, всі три автівки ремонту не підлягають.

— Їх можна здати лише на металолом, — ділиться свідок аварії 21-річний Сергій Мамаєв. — Колесо від "інфініті" відлетіло на 60 метрів.

Поспілкуватися з бізнесменом Ельдаром Назаровим кореспондентові "ГПУ" не вдалося. Секретарка відповідала, що він у постійних від"їздах.

Родина Назарових живе в мікрорайоні Корея, неподалік місця аварії. Кажуть, фірму підприємець назвав на честь доньки "Феріде".

Зараз ви читаєте новину «17-річна Феріде розбила джип бізнес-класу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути