пʼятниця, 20 квітня 2018 00:00

Запустили бюджетні рейси до Чехії

Чеська залізнична й автобусна компанія-перевізник "Регіолет" відкриває два рейси з Ужгорода й Мукачева Закарпатської області до чеської Праги. Пасажири спершу їхатимуть автобусом, потім їх пересадять на потяг. Квиток коштує від 579 до 707 грн.

Автобусом треба дістатися словацького міста Кошице. Пересісти на потяг до Праги. Із Мукачева автобус відправлятиметься від торговельного центру "Епіцентр-К" і доїжджатиме до місця пересадки за 3 год. З Ужгорода автобус вирушатиме із залізничного вокзалу. Їхатиме трохи більше 2 год. Дорога в потягу з Кошице до Праги займе 7 год. 17 хв. Поїзд зупиняється в кількох словацьких і чеських містах, де можна вийти.

Купити квиток до Чехії можна в автобусі або через інтернет.

У травні Укрзалізниця запускає новий маршрут Київ — Мінськ — Вільнюс — Рига. Для цього придбали 28 нових пасажирських вагонів. Вартість купейного квитка з Києва до латвійської столиці Риги становитиме 1855 грн. Поїзд вирушатиме з української столиці близько 15:00 та прибуватиме на місце призначення о 6:00.

Зараз ви читаєте новину «Запустили бюджетні рейси до Чехії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути