Ексклюзиви
субота, 23 лютого 2008 07:15

За викраденого менеджера вимагали 70 тисяч гривень

30-річний Сергій, менеджер з продажу олії, 5 лютого поїхав до села Ковалі Кременчуцького району Полтавської області. Там мав купити насіння соняшника.

— Коли він під"їхав за потрібною адресою, троє незнайомих чоловіків зв"язали його та почали бити. Сказали дзвонити до директора фірми й вимагати 70 тисяч гривень, — розповідає Юрій Сулаєв із обласного управління МВС.

Того ж дня керівник фірми звернувся до правоохоронців. На заплановану зустріч із викрадачами він поїхав із працівниками відділу швидкого реагування "Сокіл". Один із них був перевдягнений у цивільне і вдавав водія. Інші сховалися в критому тенті автомобіля.

— На дорозі серед поля їх зустріла "таврія" викраденого менеджера, що деякий час їхала перед фургоном і показувала дорогу, — продовжує Сулаєв. — Зупинилися в безлюдному місці поблизу цвинтаря. Із легковика вийшло двоє чоловіків. Один розмахував газовим пістолетом і вимагав гроші.

Працівник "Сокола" вибив пістолет і повалив зловмисника на землю. Другий злякався та почав тікати в поле. Його спіймали. За півтора кілометра від місця зустрічі стояла машина з менеджером і третім викрадачем.

Зловмисників затримали. Викрадачам 20, 23 і 27 років. Вони не працюють, мають судимості за крадіжки. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Сергій нині вдома, відходить від шокового стану.

Зараз ви читаєте новину «За викраденого менеджера вимагали 70 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути