вівторок, 15 березня 2011 06:00

Володимир Андріанов просить консула відсудити туалет

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Через туалет в одеській комуналці кілька днів сваряться сусіди. Володимир Андріанов хоче відділити свою частину. Його родичка є громадянкою США і власницею кімнати. Із кімнатою має намір забрати спільну вбиральню.

— Я віддаю частину кухні. На ній можна зробити туалет і навіть ванну, — говорить Володимир Андріанов. — Вважаю такий обмін рівноцінним, бо виділена на кухні площа більша за туалет. Сусіди чомусь ображаються. Викликали людей із жеку. Ті увірвалися у мою кімнату. Тепер скаржитимуся консулу Сполучених Штатів.

Сусід Олександр Романов проти, щоб Володимир ламав стіни і закривав вхід до спільної вбиральні:

— Дім старий, стіни від забитого гвіздка тріщать. Він щось знесе, будинок завалиться. Не хочемо робити новий туалет, нас старий влаштовує. На ремонт грошей нема. Ми із сусідкою чергуємо біля вбиральні. Бо Володя, як тільки відійдемо, заб'є двері і вхід замурує. А нам куди по нужді ходити? Він почав вибивати одну стіну. Сідаєш на унітаз, і з одного боку всю його квартиру видно. Ми повісили тряпочку, бо ж соромно. А Володя нам погрожує, що консул Америки поможе йому нас утихомирити.

Жеківцям не подобається, що їх лякають дипломатом.

— Якщо адвокат справді звернеться до американського консула, то гірше буде тільки Володимирові. Він порушує закони України. До того ж не відомо, чи власниця квартири, живучи в Америці на соціальну допомогу, задекларувала свою нерухомість в Україні. Якщо ні, у неї теж з'являться проблеми з американським законодавством.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Андріанов просить консула відсудити туалет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути