пʼятниця, 12 січня 2018 00:20

У ДНР катували обміняного бойовика

6 січня 2018 року терористи ДНР катуванням вимагали в 30-річного Максима Гармаша зізнатися, що співпрацював із СБУ. 27 грудня торік його серед інших обміняли на наших полонених.

У так зване міністерство держбезпеки Гармаша забрали з обласної лікарні профзахворювань у Донецьку. Туди звезли обміняних бойовиків. Відібрали особисті речі та мобільний. На зауваження сказали, що ліки й телефон йому більше не знадобляться.

"Він — у центральному підвалі МГБ Донецька. По-звірячому побили — зламали щелепу та кістки. Вибивали зізнання проти самого себе, що співпрацює з СБУ", — написала в соц­мережі блогерка Тетяна Слободчикова.

Максима Гармаша на прізвисько Сокіл СБУ затримала у вересні 2015 року на ­Харківщині. Народився в місті Покровськ на Донеччині, до 2016-го — Красноармійськ. Жив у російському місті Орел та в Харкові.

Того ж дня заступник командира бойовиків побив підлеглого, бо не виконав наказ російського офіцера. Заборонив звертатися до медиків.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР катували обміняного бойовика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути