вівторок, 03 вересня 2013 00:15

"У неділю нормальні люди ходять до церкви"

31-річна львів'янка Наталія Горностай повела у перший клас доньку Вікторію, 7 років.

— Спочатку перший дзвоник планували провести 1 вересня о дев'ятій ранку. Ми бабусь, дідусів та хресних Вікторії запросили на свято, — розповідає. — У неділю, за тиждень до 1-го, священик після служби Божої обурювався. Казав, що люди замість до церкви йти, до школи дітей поведуть. Тоді пішли слухи, що лінійку перенесли на другу дня. Ми всіх обдзвонили, попередили. Батьки школярів прочитали в інтернеті, що після обіду в неділю падатиме дощ. Зранку нібито мало бути тепло. Тому лінійку спланували на десяту. Ми знову всіх запрошували на ранок.

Горностаї у неділю зранку перед святом першого дзвоника пішли на Богослужіння у греко-католицьку церкву Ольги та Єлизавети. Там правлять тричі — о 8.00, 10.00 і 12.00. Квіти й портфель узяли з собою. Наталія замовила молитву за здоров'я Вікторії.

— Усю відправу проплакала. Не віриться, що доця так швидко виросла, — додає мати. — У храмі було небагато людей. Менше, ніж на квітковому ринку. Дехто після лінійки пішов до церкви. Моя кума дитину-четвертокласницю до школи не пустила. Сказала, що у неділю нормальні люди ходять до церкви.

Зараз ви читаєте новину «"У неділю нормальні люди ходять до церкви"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути