Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2007 07:08

У Хмельницькому затримали маніяка

Хмельницькі працівники міліції в одному з привокзальних кафе затримали 43-річного мешканця Івано-Франківської області. Чоловіка підозрюють щонайменше у шести вбивствах, восьми зґвалтуваннях, кількох пограбуваннях та майже 50 шахрайствах.

— Тричі засуджений за зґвалтування і шахрайство, чоловік "гастролював" містами України, — розповідає Віктор Коверзюк із прес-служби УМВС у Хмельницькій області. — 2005 року вийшов із в"язниці й майже відразу скоїв злочин.

Спочатку в Запорізькій області чоловік зґвалтував кількох дівчат. Він без зусиль входив у довіру до них. Жінки навіть запрошували незнайомця додому. Одну з них чоловік задушив у власній квартирі.

Переїхавши до Київської області, чоловік вигадав інший спосіб заманювати жертв. Відрекомендувавшись співробітником неіснуючого пансіонату, він "найняв" на роботу трьох 20-річних дівчат. Одну з них згодом зґвалтував, жорстоко побив і пограбував.

Під час допиту він зізнався, що зненавидів жінок, бо став свідком зради дружини.

Зараз ви читаєте новину «У Хмельницькому затримали маніяка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути