вівторок, 16 вересня 2008 07:00

Трудовий архів видає довідки про стаж і зарплату

Депутати Чорнобаївської райради Черкащини затвердили розцінки на послуги районного трудового архіву. У ньому зберігаються документи про працівників підприємств, їхній стаж роботи та зарплатню.

— Аби отримати довідку про стаж роботи чи розмір зарплатні, люди більше не будуть тижнями шукати, де знаходиться потрібний їм документ, — розповідає завідувачка архіву Лариса Ілляшенко. — Головне тепер — подати заяву, а далі то вже справа спеціалістів.

Довідки про нарахування зарплати та трудовий стаж громадянам видаватимуть безплатно. Для цього в архів треба подати заяву й копію паспорта. Підприємства за здачу та зберігання документів платитимуть. За гроші можна буде відновити зіпсовані документи, робити з них копії, брати історичні та фактографічні довідки.

Трудовий архів Чорнобаївського району працює з березня цього року на першому поверсі райдержадміністрації. Він прийняв документи шести господарств із Чорнобая, Малої Бурімки, Старого Ковраю, Нового Життя та Мельників. На черзі ще п"ять організацій із Ленінського, Вереміївки, Кліщинців, Веселого Хутора та райцентру. Документи здають як діючі підприємства, так і ліквідовані.

Зараз ви читаєте новину «Трудовий архів видає довідки про стаж і зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути