середа, 28 березня 2007 18:16

Шведський професор навчає одеситів вести бізнес

Минулого тижня одеських бізнесменів учили, як розвивати бізнес за допомогою класичної музики та мистецтва. Заняття проводив професор Стокгольмського університету зі Швеції, професор Вищої школи бізнесу Скандинавії 56-річний Михайло Казіннік. Вони були безкоштовними.

— Лекційна зала на 150 осіб була повністю заповненою, — кажуть на прохідній в одеському Будинку вчених. — Приходили різні люди. Але більшість, мабуть, бізнесмени, бо гарно були вдягнуті.

Казінніка запросила Міжнародна громадська організація "Одесское землячество". У професора зараз тур по Україні — Одеській та Полтавській областях.

— Я часто раджу бізнесменові, який хоче працювати на Заході, спочатку говорити не про бізнес. Варто попросити розклад спектаклів в оперному театрі або концертів філармонії, — каже професор. — Тоді ви схожі на освіченого європейця, а не на випадкового мафіозі, що вибився в люди.

Професор розповідав, що розвиток бізнесу неможливий без музики і мистецтва. Мовляв, коли людина слухає мелодії, в неї по-іншому працює мозок. Бажано, щоб у робочому кабінеті звучала класика. Лекції, за словами слухачів, були цікавими та нестандартними.

Михайла Казінніка запросили на Міжнародний форум "Інвестиції та інновації", який пройде з 31 травня по 2 червня в Одесі. Там він знову читатиме лекції бізнесменам.

Зараз ви читаєте новину «Шведський професор навчає одеситів вести бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути