вівторок, 14 листопада 2017 06:50

Звалище мертвих тварини виявили поблизу міста

Звалище останків великої рогатої худоби виявили на околиці Одеси. Кістки тварин лежать на території колишньої птахофабрики.

Вона працювала на межі Одеси та села Ільїнка Лиманського району. 2015 року отримала дозвіл на переробку курячих лап. Однак роботу не почала. Закрилася.

Скелети тварин невідомі привозять раз у тиждень. Складають на вулиці та в закинутому цеху фабрики, говорять місцеві.

— Машини з кістками їдуть з Одеси. Звідти веде асфальтована дорога, — говорить місцевий Сергій Пирожанський, 35 років. — На території закинуті цехи, людей мало. Але сморід вже відчувається в селі. І дикі тварини забігають за кістками. У Лиманському районі є кілька м'ясопереробних підприємств. Можливо, вони і возять сюди рештки. Так економлять на утилізації. Подібне звалище є і на закинутій фермі в селі Олександрівка.

Умови зберігання останків тварин не відповідають санітарним вимогам, кажуть у Державній споживчій службі. Обіцяють провести перевірку.

— Кістки завезли на територію фабрики для подальшої переробки, за попередньою інформацією. Але дозвільних документів на це в підприємства немає, — кажуть у відомстві.

Зараз ви читаєте новину «Звалище мертвих тварини виявили поблизу міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути