пʼятниця, 13 квітня 2018 00:20

Родина підірвалася на міні

У в селі Піщане Станично-Луганського району на Луганщині ­підірвався на протитанковій міні автомобіль "Шевроле Нива" з чотирма місцевими мешканцями.

— Підірвалися на лінії розмежування, так званому "нулі". Неподалік річки Сіверський Донець поліцейські виявили пошкоджений автомобіль. Біля нього — чотири обвуглені трупи, — повідомила прес-секретар обласної поліції Тетяна Погукай.

У машині їхали чоловік із дружиною, обом — 57 років, їхній 38-річний син і його цивільна дружина, 38 років. Про їхнє зникнення 7 квітня повідомив сусід. Правоохоронці розшукували людей.

— Підірвалися на міні, встановленій на дорозі. Повністю згоріли, а машину відкинуло в ліс. Тіла лежали на дорозі, — розповів журналіст Євген Спірін.

На місці події працюють експерти-криміналісти, вибухотехніки та співробітники слідчо-оперативної групи. Поліція кваліфікує справу за статтею "умисне вбивство", вирішується питання щодо перекваліфікації нападу на "терористичний акт".

Зараз ви читаєте новину «Родина підірвалася на міні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути