вівторок, 05 вересня 2017 00:50

Розкрили вбивство Дениса Вороненкова

Прокуратура розкрила вбивство екс-депутата російської Державної думи Дениса Вороненкова. Про це заявив заступник генерального прокурора Євген Єнін:

— Убивство фактично розкрите і, як тільки дозволять інтереси слідства, результати будуть відкриті громадськості. Можу лише сказати, що крапка у справі майже поставлена. Ключові моменти відомі слідству.

Денис Вороненкова вбили трьома пострілами у живіт та голову у Києві 23 березня цьогоріч. Убивця — 28-річний Павло Паршов. Він теж помер від кульових поранень, які отримав від охоронця колишнього депутата.

В Україну Денис Вороненков із дружиною Марією Максаковою переїхали у грудні 2016-го. Заявляли про переслідування на батьківщині. Обоє згодилися свідчити у справі про державну зраду колишнього президента України Віктора Януковича.

Денис Вороненков був депутатом Держдуми від Комуністичної партії. В РФ проти нього і дружини були відкриті кримінальні справи за відмивання грошей.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили вбивство Дениса Вороненкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути