середа, 10 грудня 2008 18:19

Працівникам виборчої комісії затримали зарплату

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Новообраного міського голову Рівного оголосили лише за півтора тижні після дня виборів. Голова територіальної виборчої комісії Михайло Банацький, 55 років, відмовився офіційно оголошувати підсумки голосування до 10 грудня.

Центральний виборчий комітет заборгував міській виборчій комісії 570 тис. грн. Це приблизно половина суми, яка була передбачена на проведення виборів.

Мера обирали 30 листопада. Однак заборговані кошти надійшли лише у вівторок, 9 грудня, після обіду.

— Ми ще минулого тижня опрацювали всі бюлетені. Володимир Хомко набрав 32,96 відсотки голосів виборців — найбільше за всіх кандидатів, — пояснює Михайло Банацький. — Але оприлюднювати результат не спішили, бо працівники дільничних комісій могли залишитися без зарплати.

— Якби підсумки виборів ми оголосили раніше, то другу половину коштів нам могли би й не перевести, — припускає Банацький. Через затримку оголошення результатів зірвалося засідання виконавчого комітету міськради. Його традиційно проводять у другий вівторок місяця. Однак без нового міського голови це неможливо.

Зараз ви читаєте новину «Працівникам виборчої комісії затримали зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути