Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2008 07:09

Померла тележурналістка Наталя Кондратюк

Автор: фото: Сергій БУРКОВСЬКИЙ
  Наталія Кондратюк на святкуванні Дня журналіста в ресторані ”Партизан” під Києвом 6 червня 2007 року
Наталія Кондратюк на святкуванні Дня журналіста в ресторані ”Партизан” під Києвом 6 червня 2007 року

Учора від цирозу печінки померла журналістка 44-річна Наталія Кондратюк. Перед тим вона місяць лікувалася в Києві.

Наталя народилася в місті Золотоноша Черкаської області. Сім років працювала в "УТН" на Першому національному, потім у програмах "Вікна", "Вісті", в інформаційній агенції "Інтерньюз". Із 1994-го по 2005-й керувала бюро російського каналу "ОРТ" в Україні. До серпня 2007-го вела програму "Політобоз" на телеканалі "Україна", була шеф-редактором київського відділення цього телеканалу.

— Наталка була одним із найпрофесійніших тележурналістів України, — розповідає "ГПУ" Наталія Лігачова, 46 років, із журналу "Телекритика". — Коли главою "УТ-1" став Микола Княжицький, він зробив її ведучою телешоу "Ток-ринг". Вона була така харизматична, що коли заходила в студію, всі починали працювати. Провела кілька програм, а потім Княжицького звільнили, Наталку — теж. Таких ведучих, як вона, більше на каналі не було.

Телеведучий Ігор Слісаренко, 41 рік, був однокурсником Наталії Кондратюк в Інституті журналістики.

— Наталя була красуня, за нею упадали одночасно кілька чоловіків. Але й цілеспрямована, як танк, — каже Ігор. — Організовувала студентські капусники й змушувала всіх брати у них участь.

— Була відкрита до всіх, — додає журналіст Лаврентій Малазонія. — Якщо добре ставиться до людини — позичить останню десятку. А незлюбить когось — не дасть ні копійки. Недавно вона захопилася дайвінгом. Поїхала в Йорданію, показувала фотографії, на яких вона у Червоному морі біля затонулих кораблів. Обожнювала французьку музику 1970-х. Багато курила — сигарети "Парламент", а перед смертю перейшла на "Давідофф" без фільтру.

Поховають Наталію Кондратюк у четвер на столичному Байковому кладовищі. У неї лишилася донька Дарина, яка навчається в Інституті журналістики. Із чоловіком Наталія давно розлучилася. Він займається комп"ютерним бізнесом. 

Зараз ви читаєте новину «Померла тележурналістка Наталя Кондратюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути