вівторок, 01 квітня 2008 07:04

Подружжя Красохів постраждало через вибух бензину

Близько сьомої вечора минулої суботи до родини Зражевських із села Золотоношка Драбівського району на Черкащині завітали в гості куми — сім"я Красохів. Збиралися разом смажити шашлики.

32-річний Анатолій та 33-річна Лариса Зражевські з донькою Танею, 2 роки, живуть на вул. Короленка, 11. Шашлики готували у дворі. Анатолій Красоха стояв біля мангала. Поруч була його дружина Віта й донька господарів. За кілька метрів стояли куми.

Вогонь у мангалі Красоха запалити не міг. Тому взяв пластмасову каністру, де було майже 4 л бензину. Трохи линув на дрова, однак вони не займалися. Тоді чоловік умочив у пальне аркуш паперу й підпалив. Раптом вибухнула каністра. Дитину й подружжя Красохів обпекло полум"ям. Зражевські почали гасити його, згодом викликали пожежників.

— Чоловік не пам"ятає, де точно стояла каністра і як вона могла вибухнути, — каже 35-річна Віта Кириченко із прес-служби МНС Черкащини.

Найбільше постраждали донька господарів і Віта Красоха. У дівчинки обпечені руки, обличчя та частина тулуба. У жінки — такі самі опіки, але більші. Також у неї пошкоджені дихальні шляхи. Обидві перебувають у Черкаському обласному опіковому відділенні 1-ї міської лікарні.

Анатолій Красоха у клініці Драбова. У нього опіки легшого ступеня.

У Красохів є син та донька.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Красохів постраждало через вибух бензину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути