Ексклюзиви
пʼятниця, 06 травня 2011 03:00

Параду на День Перемоги не буде

На 9 Травня параду на столичному Хрещатику не буде. Замість нього в містах-героях — Києві, Одесі, Севастополі, Керчі, а також у Львові, Вінниці, Дніпропетровську та Чернігові центральними вулицями пройдуть військові оркестри.

У столиці о десятій ранку пройдуть колони офіцерів президентського полку, рота почесної варти Збройних сил. У той же час на просп. Перемоги біля пам'ятника "Визволителям Києва" зустрічатимуть учасників міжнародного автопробігу містами-героями. Також на майдані Незалежності пройде демонстрація військової техніки часів Другої світової війни.

Офіційного святкування Дня Перемоги у Львові не буде. Натомість 7–9 травня тут відзначатимуть День міста. Партії "Родина" і "Русское единство" планують провести в місті парад.

— Дійство відбуватиметься під 15-метровим червоним прапором, — каже депутат обласної ради від "Свободи" Ірина Сех. — Ми вважаємо такий захід провокацією. Для представників "Родины" нічого не означає розбити чиюсь голову об асфальт.

У Полтаві юні поети читатимуть свої вірші, школярі влаштують для ветеранів концерти, художники й фотографи відкриють тематичні виставки.

Зараз ви читаєте новину «Параду на День Перемоги не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути