вівторок, 19 лютого 2019 06:46

Олег Моргун підірвався під час розмінування

За вихідні на Донбасі загинули двоє українських військових та рятувальник. 15 лютого від осколкового поранення помер 37-річний Руслан Кондратюк. Наступного дня від кулі обірвалося життя 28-річного Сергія ­Данілейченка. Того ж дня під час розмінування поліг сапер-рятувальник 48-річний Олег Моргун.

Солдат 24-ї бригади ім. короля Данила Руслан Кондратюк був водієм вантажівки. Віз на передову зміну та продукти. В авто бойовики вистрілили з протитанкової ракети. Поранення отримали троє бійців. Кондратюк смертельне. Служив за контрактом, його підписав 20 листопада торік. Руслан родом із села Війниця Млинівського району Рівненщини. Вдома залишилися дружина та двоє дітей.

Сергій Данілейченко загинув під час бою біля села Кримське Новоайдарського району на Луганщині. Ворожа куля потрапила йому у голову. Служив старшим солдатом 10-ї гірсько-штурмової бригади з осені 2015 року. Жив у селі Вербовець Катеринопільського району Черкаської області. Вдома залишилася матір.

48-річний Олег Моргун загинув під час розмінування. Супроводжував поліцейський рейд до села ­Нетайлове Ясинуватського району Донецької області. Там у нежитловому будинку знайшов схрон боєприпасів. При знешкодженні стався вибух, Моргун помер на місці. Троє поліцейських отримали поранення.

Моргун був начальником ­караулу 75-ї Державної пожежно-рятувальної частини у місті Новогродівка Донецької області. Працював 20-й рік. У Олега залишилися дружина і десятирічна донька.

Зараз ви читаєте новину «Олег Моргун підірвався під час розмінування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути