Ексклюзиви
пʼятниця, 23 жовтня 2009 07:59

Охоронець побив учителів сина

Батько семикласника побив кривдника свого сина. Після цього завдав ударів двом жінкам — директорці школи та завучці.

Цей випадок стався у школі N125 в Одесі. Два семикласники побилися, один розбив носа іншому. Побитий зателефонував батькові. Валерій, розгніваний батько, приїхав до школи. Свідки кажуть, він тримав кривдника сина за горло і бив головою об стіну. Директорка закладу Олена Сугак намагалася захистити школяра. Повисла на руках чоловіка, але той відкинув її убік. Учителька впала, вдарилася потилицею, отримала черепно-мозкову травму. Завучку Людмилу Мартинову, яка намагалася перешкодити бійці, Валерій ударив кулаком.

Дитину і педагогів побили в коридорі, на очах десятків учнів. Діти стверджують, що після бійки до школи приїхали колеги Валерія, працівники охоронного агентства. І що вони залякували свідків. Міліцію і "швидку" викликали учителі. Олену Сугак і обох семикласників забрали до лікарні. Міліціонери опитали учасників події і свідків.

— Випадок — небувалий, — коментує Зінаїда Цвірінько, начальник відділу освіти Суворівської райдержадміністрації Одеси, на території якої розташована школа N125. — Заведено кримінальну справу за хуліганство. Наші співробітники провідували Олену Сугак у лікарні. Медики не кажуть, як довго вона там буде.

Одразу по тому Валерія викликали у Хаджибейський райвідділ міліції. За інформацією працівника райвідділу Тетяни Хмельницької, 33 роки, із охоронцем спілкувався дізнавач, потім його відпустили. Чоловік каже, що коли він приїхав до школи, вчителі почали на нього кидатися. Зі слів Валерія, він захищався і нікого не бив.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець побив учителів сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути