Ексклюзиви
понеділок, 05 червня 2006 18:40

Наша "молодіжка" стала другою в Європі

Автор: фото: REUTERS/Nacho Doce
  Форварда українців Артема Мілевського визнали одним із кращих гравців турніру
Форварда українців Артема Мілевського визнали одним із кращих гравців турніру

У неділю в португальському місті Порту відбувся фінальний матч чемпіонату Європи з футболу серед молодіжних збірних (вік гравців до 21 року).

На стадіоні "Бесса" зійшлися команди України та Нідерландів. На стадії півфіналу наші співвітчизники перемогли у серії пенальті збірну Сербії та Чорногорії, а футболісти Країни Тюльпанів у додатковий час подолали фаворита турніру французів.

Тижнем раніше суперники по фінальному матчу вже зустрічалися у груповому турнірі. Підопічні 43-річного Олексія Михайличенка тоді перемогли — 2:1. Позавчора збірна Нідерландів зуміла взяти переконливий реванш — 3:0. Рахунок не віддзеркалює перебіг подій на полі: було багато моментів, коли й українці могли забити.

Нідерландці відкрили рахунок уже на 11-й хвилині. Відзначився найкращий бомбардир турніру Клаус Хунтелар із амстердамського "Аякса". Перед перервою він ще раз влучив у ворота, реалізувавши пенальті, призначений за гру рукою капітана українців Олександра Яценка.

Шанси наших футболістів відігратися остаточно зникли на 73-й хвилині. Олександр Романчук отримав друге попередження і був вилучений з поля. Після цього майбутній гравець "Феєноорда" Нікі Хофс поставив крапку у зустрічі, забивши третього м"яча.

Зараз ви читаєте новину «Наша "молодіжка" стала другою в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути