вівторок, 20 листопада 2007 07:06

На подружжя пенсіонерів упав білл-борд

Минулої середи подружжя Фролових із Харкова — 76-річний Альберт Олексійович та Валентина Миколаївна, 75 років, — пішли за продуктами на Кінний ринок. Коли проходили вузькою алеєю, на них упав із даху металевий 6-метровий білл-борд.

— Того дня дув страшенний вітер. Білл-борд хитався-хитався, та потім черговим поривом вітру його буквально здуло, — розповідає Олена Масенко. Жінка торгує на ринку крупами й консервами. — Він летів кутом прямо на мене. Я так злякалася, що в мене все життя перед очима пройшло.

Щит вдарило об торгову палатку, він перебив металевий каркас і полетів на людей на алеї. Упав на пенсіонерів. Поряд проходили хлопець і дівчина. Та їх не зачепило.

— Жінці вдарило по голові. Але вона не так сильно постраждала, — каже Олена Масенко. — А в чоловіка розбита голова й відкритий перелом ноги — йому вивернуло ногу.

На крик постраждалих прибігли охоронці. Підняли щит і визволили людей. Доки чекали "швидку", Фролових приводила до тями медсестра з ринку.

— Про те, що сталося, я дізнався лише наступного дня. Мені зателефонували з рекламної агенції "Віал", якій належить цей щит, — розповідає син постраждалих Вадим Фролов, 51 рік. — Батькові зашили голову, але він ще не встає, лежить під крапельницею. Мама вже ходить. Хоча скаржиться на головний біль. У неї травма голови. Батьки отримали сильний стрес.

Лікування харків"ян оплачуватиме рекламна агенція.

Зараз ви читаєте новину «На подружжя пенсіонерів упав білл-борд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути