Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2007 07:09

На харківському заводі випустили еротичний календар для клієнтів

Автор: фото: ВАТ ”Завод ім. Фрунзе”
  Модель рекламує металеву решітку виробництва харківського заводу ім. Фрунзе. Для своїх клієнтів там випустили еротичний календар. У день зйомок завод майже став — працівники йшли дивитися на оголених дівчат
Модель рекламує металеву решітку виробництва харківського заводу ім. Фрунзе. Для своїх клієнтів там випустили еротичний календар. У день зйомок завод майже став — працівники йшли дивитися на оголених дівчат

— Погляд чоловіка ніколи не омине гарної жінки. Тим більше, якщо вона оголена. А наші клієнти — переважно чоловіки, — розповідає заступник голови правління з маркетингу Харківського заводу ім. Фрунзе 45-річна Ірина Песина.

Для реклами своєї продукції підприємство зробило еротичний календар. Моделі без одягу позують із металевими смітниками, решітками, шафами для одягу, листами металу в дірочки (перфорованого).

— Дівчат фотограф знімав прямо в цеху. А у нас же чоловіки працюють, тому робота практично зупинилася, — сміється голова правління заводу Олександр Василенко. — Робітники під різними приводами приходили подивитися на зйомку. Всі хотіли кадр із моделями. Ми навіть виставили охоронців із числа більш свідомих працівників.

Календар випустили накладом у 1500 екземплярів. Їх дарували постійним клієнтам. Василенко каже, що реклама була вдалою. Попит на продукцію почав стрімко зростати.

Окрім календаря з моделями, знімали ще й ролик. Обласні чиновники розкритикували проект. Рекламу назвали вульгарною. Однак на заводі розповідають, що після закінчення офіційної зустрічі деякі посадовці просили собі на пам"ять календарі.

Еротичну рекламу на заводі роблять не вперше. Раніше зображення оголених дівчат друкували поряд із продукцією в каталогах. Однак тоді фото брали з Інтернету.

— Але ми не тільки оголених дівчат фотографуємо, — додає Песина. — Два роки тому робили проспект на тему спорту. Устаткування для виробництва морозива та пивзаводів рекламували поезією. Тоді вийшла красива, яскрава книжечка з віршами Роберта Бернса та Самуїла Маршака. Батьки брали її для своїх дітей.

Торік на Харківському заводі ім. Фрунзе відсвяткували 120-ту річницю його заснування. Зараз на підприємстві виробляють деталі для сільськогосподарських машин, устаткування для пиво- та цукрозаводів, решітки, шафи, перфорований метал для дизайну приміщень.

Заводську продукцію продають, крім України, в Росії та Болгарії. Мали замовлення з Німеччини, Португалії, Алжиру. Ціни на вироби повідомляють лише клієнтам. Пояснюють, що побоюються конкуренції.

Зараз ви читаєте новину «На харківському заводі випустили еротичний календар для клієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути