середа, 28 грудня 2011 00:30

Мер річну зарплату витратив на подарунки дітям

Міський голова райцентру Сміла на Черкащині 39-річний Вадим Решетняк майже всю річну заробітну плату витратив на придбання новорічних подарунків дітям. Солодощі розвіз по дитячих садках міста.

— Вадим Володимирович рік не знімав із картки заробітну плату, — каже 37-річна Наталія Карпенко, завідувач відділу внутрішньої політики Смілянського міськвиконкому. — Тиждень тому забрав усі гроші й купив три тисячі подарунків. Віддав близько 60 тисяч гривень.

У міськраді підрахували, що стільки треба було, аби вистачило кожному дошкільникові. У райцентрі 16 дитсадків. Подарунки мер вручив і школярам-пільговикам.

— Міський голова на власному автомобілі й розвозив подарунки. Має нову "ауді". Від службового "жигуля" відмовився в перший же день роботи, віддав його своїм заступникам, — продовжує Карпенко.

Зарплата мера — 6 тис. грн. Решетняк має мережу ресторанів "Гуляй поле", два з яких у Смілі й Черкасах. Іще до обрання міським головою в кожному мікрорайоні міста спорудив дитячі майданчики. Після обрання дав власні гроші на ремонт доріг.

— Виділяю свої кошти і людям для ремонту покрівель, на проведення чемпіонату Черкащини з веслування на байдарках, на підтримку танцколективу "Шторм", футбольної команди "Гуляй поле" й це не повний перелік, — говорить Вадим Решетняк.

Він родом зі Сміли, тут закінчив школу. Зараз живе в Києві, звідти їздить на роботу. У райцентрі буває раз чи двічі на тиждень. Тамтешні комуністи на початку року збирали по 5 коп. зі смілян на навчання мера. Закидали чиновнику, що він не може керувати містом, бо не має вищої освіти й не живе тут. Від Києва до Сміли 180 км. Тоді зібрали кількасот гривень і віддали в приймальню.

Зараз ви читаєте новину «Мер річну зарплату витратив на подарунки дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути