пʼятниця, 12 серпня 2011 00:30

Лісникам накупили портретів Януковича

Кажуть, що в інтернеті з'явилася інформація, що керівництво Державного агентства лісових ресурсів змусило 300 лісництв закупити на 15 млн грн портретів президента Віктора Януковича та сувенірні герби.

Лісництва отримали вказівку закупити сувенірну продукцію в київської фірми "Офіс Про". Фото президента розміром 50х37 коштує 291 грн 67 коп., менше — 24х18 — 125 грн. Кожному лісництву виставили рахунок щонайменше на 50 тис. грн.

— Не чув, що когось змушують купувати портрети, — каже Віталій Марченко, помічник лісничого Бершадського лісництва на Вінниччині. — Кабінету не маю, сиджу в загальному технічному відділі. Тут Януковича не наблюдається.

У Вiнницькому обласному управлінні лісового і мисливського господарства кажуть — нічого не купували.

— Управління точно не купувало портретів. У мене в кабінеті є портрет. Це ж президент. Висить давно, — сміється 44-річний Віктор Діденко, перший заступник начальника управління.

— У нас є портрети, навіщо їх купувати? Ще з минулого року залишились. Пропозицій купити  не від кого не отримували, — каже Валерій Величко, головний лісничий та перший заступник начальника управління Дніпропетровського облуправління.

Державне агентство лісових ресурсів зробило офіційну заяву — ця інформація є провокацією і не відповідає дійсності.

— Нам потрібні дані, аби розпочати внутрішнє розслідування та час, щоб розібратися. Лісова галузь дуже велика, — каже прес-секретар голови агентства Олена Оганесова. — А так — іди туда, не знаю куда і дядя Пєтя з якогось лісгоспу щось сказав. Зараз це анонімка, бо не зрозуміло хто кому заявив, кому давались розпорядження.

Зараз ви читаєте новину «Лісникам накупили портретів Януковича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути