четвер, 27 серпня 2020 05:01

Комбінат Сергія Іващенка роздасть квартири ошуканим вкладникам довгобуду

  Сергій Іващенко (в білій футболці) зустрівся з ошуканими вкладниками довгобуду в Полтаві. Пообіцяв забезпечити людей житлом у будинку, який зводитиме його "Комбінат виробничих підприємств" у мікрорайоні Браїлки
Сергій Іващенко (в білій футболці) зустрівся з ошуканими вкладниками довгобуду в Полтаві. Пообіцяв забезпечити людей житлом у будинку, який зводитиме його "Комбінат виробничих підприємств" у мікрорайоні Браїлки

Квартири в полтавському мікрорайоні Браїлки надасть десяткам сімей "Комбінат виробничих підприємств". Ним керує Сергій Іващенко - автор мікрорайону "Садовий" у селі Розсошенці Полтавського району на Полтавщині.

Підприємство виграло аукціон на право оренди землі під будівництво багатоповерхівки. Житло отримають потерпілі вкладники довгобуду на вул. Боровиковського. Біля 80 родин інвестували у зведення дому 2007-го. Але за 13 років його так і не побудували.

- За стільки років поневірянь ми вже втратили всю надію, - каже постраждала Любов Наливайченко. - Люди брали кредити, пенсіонери продавали "хрущовки". Все задля того, аби були гроші на нове житло. Ніхто не думав, що нас так кинуть.

- Люди залишилися без житла. Натомість із великими боргами та кредитами, - розповідає депутат полтавської міськради Вадим Ямщиков. - Потерпілі приходили на кожне засідання комісії з містобудування та архітектури. Попередні міські голови їм обіцяли вирішити проблему. Але нічого не робилося. Ніхто в міську владу не прийшов і не сказав: "Готовий взяти відповідальність за розселення цих людей".

Дім у який заселяться вкладники, збудують у 2021-2022 роках, за попередніми планами забудовника.

- Ми знайшли можливість забезпечити житлом цих інвесторів. Взяли на себе соціально відповідальну місію, - розповідає Сергій Іващенко. - Розумію, що як забудовник - нічого не отримаю. Але інколи потрібно щось робити не заради грошей, а для душі. Що люди потім просто підійшли та сказали: "Спасибі".

Зараз ви читаєте новину «Комбінат Сергія Іващенка роздасть квартири ошуканим вкладникам довгобуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути