пʼятниця, 30 листопада 2018 00:00

Кішка врятувала пожежника

Офіцера Служби надзвичайних ситуацій 44-річного Андрія ­Бабкіна з Вінниці врятувала кішка британської породи. Чоловік міг учадіти.

— Прийшов із роботи. Кішка Сіма стала гратися біля мене. То незвично для її поведінки. Поставив варити борщ, а сам приліг подивитися телевізор. Сіма вмостилася біля мене. Так і заснули, — розповідає Андрій Бабкін. Служить у Вінницькому обласному управлінні надзвичайних ситуацій. — Посеред ночі чую, як кішка кашляє. Кусає мене за лікоть. Відкриваю очі, а на відстані 30 сантиметрів нічого не видно. Розумію, що сталося. Впав із дивана й поповз у кухню.

Вимкнув газ, зняв обгорілу каструлю, відкрив вікна. 15 листопада — мій другий день народження. Після такого не міг заснути. Обкутався двома ковдрами і разом із Сімою просидів до ранку. Якби не вона, міг би померти. Не раз бачив, чим закінчуються такі події.

Кішку Сіму подарував дружині Ользі, яка служить у зоні ООС. Про порятунок чоловіка не знає.

— Із нею немає хорошого зв'язку. Та навіть сусіди не знають, що в них сталося під боком. Батько назвав мене балбєсом. Мама у "Фейсбуку" прочитала, — говорить Бабкін. — У нас сімейний підряд рятувальників. Тепер Сіма стала рятівницею.

Андрій Бабкін працює у ДСНС 27 років.

Зараз ви читаєте новину «Кішка врятувала пожежника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути