пʼятниця, 16 листопада 2007 07:11

Через перепади напруги загинула сім"я

Минулої середи вчаділа сім"я Бондарів із Донецька. Пожежа в будинку сталася через коротке замикання в телевізорі. Сусіди кажуть, із початку тижня на вулиці постійно "стрибала" напруга. В будинках лопалися електричні лампочки.

42-річний Олександр із дружиною Світланою, 40 років, та 9-річним сином жили в будинку по вулиці Трьохгорна.

— Чоловік увечері дивився на кухні телевізор і заснув. Через перепади світла телевізор загорівся. Імпортна техніка згоряє за лічені хвилини. В них був "Самсунґ", — розповідають у прес-службі МНС Донеччини. — Дим від вогню дуже ядучий. Достатньо хоч раз вдихнути й людина непритомніє.

Олександр прокинувся. Дійшов до кімнати, де спали дружина з сином. Розбудив їх і лише тоді знепритомнів. Світлана відкрила кватирку. Мабуть, хотіла викликати допомогу — пожежники знайшли жінку з зажатим у руках мобільним телефоном.

— Дим із кватирки помітив сусід Юрій. Вхідні двері він зламав. Із хати виніс лише хлопчика, але він був уже мертвий, — говорять у прес-службі.

Сусіди розповідають, Олександр Бондар працював слюсарем на Донецькому водоканалі, Світлана — медсестрою. Син Дмитро навчався в донецькій школі N133.

Зараз ви читаєте новину «Через перепади напруги загинула сім"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути