вівторок, 22 липня 2008 07:09

Інтернетом користуються 10 мільйонів українців

Автор: малюнок: Дмитро СКАЖЕНИК
 

10 млн українців користуються Інтернетом, повідомляє Державний комітет зв"язку та інформатизації. Торік їх було вдвічі менше.

— Почали дешевшати комп"ютерні та інтернет-технології. Також Інтернет проводять у сільські школи чи підключають люди додому, — пояснюють у прес-службі комітету. — Інтернет-послуги через попит почали дешевшати. А в людей тим часом підвищилися й зарплати.

Найбільшим інтернет-провайдером України є "Укртелеком". Щоб користуватися його послугами, підключаються до мережі через телефон.

— Зараз у нас 700 тисяч користувачів, — кажуть у компанії. — Найпопулярнішою послугою є тарифи пакету "ОГО". Підключити його можна за гривню. Якщо на початку 2007-го цей пакет підключили 70 тисяч клієнтів, то на травень 2008 року — 250 тисяч.

Спеціалісти  кажуть, що швидкісний Інтернет працюватиме на будь-якому комп"ютері. Тому сучасну техніку купувати не обов"язково.

Зараз ви читаєте новину «Інтернетом користуються 10 мільйонів українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути