середа, 14 січня 2009 17:26

Ігор Кошара помер від раку

 

11 січня у віці 40 років від раку помер Ігор Кошара.

— Він працював директором товариства "Мелорама продакшн" на телеканалі "Інтер", виконував обов"язки директора "Укртелефільму", організовував по Україні концертні тури Алли Пугачової, Валерія Леонтьєва, Філіпа Кіркорова, — розповів друг покійного.

— Під час виборчої компанії 2004-го він організовував тури російських співаків у агентстві "Арт-Україна" на підтримку Януковича, — розповідає "ГПУ" заступник генерального директора "Укртелефільму" Руслан Смаков, 49 років. — 1 лютого 2007 року Держтелерадіо звільнило гендиректора студії Олега Бійму і призначило на цю посаду Кошару. Колектив виступив проти, Біймі в той день робили операцію на руці. 3 лютого ми з Ігорем познайомилися. Я знімав на відео, як він виламував двері до кабінету Олега Бійми. Тоді ж він мене звільнив, але сказав про це через півроку. Зустрічалися на судах. Ігор був м"якою і ненаглою людиною. Дуже невпевнений у собі, але мусив виконувати накази, які йому давали зі штабу Віктора Януковича. Тоді ж Держтелерадіо керував ставленик Януковича Едуард Прутнік. Певно, ці дрязги зі студією і підкосили здоров"я Ігоря. Якби не це, він прожив би довше.

Поховали Ігоря Кошару в середу, 14 січня, на столичному Байковому кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Кошара помер від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути