вівторок, 27 березня 2018 07:00

Дешеві авіаквитки продаватимуть до семи країн

 

Аеропорти "Бориспіль" і "Львів" 23 березня підписали договори про співпрацю з ірландським авіаперевізником "Райанейр". Літаки компанії з жовтня літатимуть до 15 міст семи європейських країн: Польщі, Великої Британії, Литви, Швеції, Словаччини, Німеччини, Іспанії.

Десять рейсів відправлятимуть із Борисполя, п'ять — зі Львова. Ціна квитків стартує від 300 грн. Середня вартість перельоту в один бік становитиме 1297 грн.

— Ми не очікуємо, що нашими послугами за перший рік скористається мільйон українців. 40 відсотків пасажирів — це будуть європейські мандрівники, які відвідуватимуть Україну, — каже виконавчий директор "Райанейр" Майкл О'Лірі. — Прогнозуємо за перший рік роботи 850 тисяч пасажирів. За другий пере­йдемо рубіж у мільйон.

Зараз в Україні працюють 12 міжнародних бюджетних авіакомпаній. Найбільше маршрутів має угорська "Віззейр" — 18. Середня вартість квитка в них — 1,7–2 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Дешеві авіаквитки продаватимуть до семи країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути