понеділок, 26 січня 2009 17:09

Чоловік упав у 30-метрову криницю

Майже о шостій ранку 22 січня рятувальники Лановецького райвідділу МНС на Тернопільщині витягували з криниці 36-річного Анатолія Трапезюка із села Гриньки. Чоловік упав у 30-метровий колодязь на своєму подвір"ї. Стояв по пояс у воді і кликав на допомогу.

— Як він туди попав — важко сказати. Ця людина психічно хвора, інвалід дитинства. Крики про допомогу почув дядько потерпілого. Вони живуть на окраїні села. Він подзвонив у міліцію, а звідти повідомили нам, — розповідає старший інспектор Лановецького райвідділу МНС Юрій Несвадба, 25 років.

Перед спуском у колодязь еменесники зв"язали дві 30-метрові мотузки. Рятувальник обв"язався і поліз по Трапезюка. За годину чоловіка витягли. Відвезли на обстеження до райлікарні, зробили рентген.

— У нього не виявили тяжких травм. Були лише забої ліктів і колін. Так що його вже відпустили додому, — продовжує Несвадба.

— Потерпілого врятувало те, що води було по пояс. Якби менше, то травмувався би значно сильніше, а більше — то захлинувся б, — кажуть в обласному МНС. — За 2008 рік на Тернопільщині сталися три випадки, коли людей доводилося витягувати із криниць.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік упав у 30-метрову криницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути