Ексклюзиви
пʼятниця, 14 червня 2013 06:15

Через концерт відмовилася від поїздки в Рим

Автор: фото з сайта www.jetsetter.ua
  Американська співачка Лана Дель Рей 10 червня виступила у столичному палаці ”Україна”. Наприкінці концерту одягла український вінок. На сцену його передали глядачі
Американська співачка Лана Дель Рей 10 червня виступила у столичному палаці ”Україна”. Наприкінці концерту одягла український вінок. На сцену його передали глядачі

— Чуть не поседела, когда узнала, что Ланочка заболела и отменила концерты в Санкт-Петербурге и Москве. Следующий был наш, — невисока світло-русява студентка п'ятого курсу столичного університету ім. Шевченка Ольга Горобій, вихляючи стегнами, заходить до київського палацу "Україна" 10 червня. Тут почнеться концерт американської співачки 26-річної Лани Дель Рей.

Дівчина тримає плакат з написом англійською: "Лана, я люблю тебе".

— Лана — це мій ідеал жіночності. Зі своїм немалим зростом і фізичними даними лошати виглядає, як Дюймовочка.

— Простите, не найдется лишнего билетика? Готов двойную цену платить, — до Ольги підбігає спітнілий розчервонілий парубок. Та відповідає, що нема. — Хоть вешайся, еще месяц назад соврал жене, что билеты купил, и все забывал. Когда кинулся, их уже не было. А она платье новое купила и уже едет сюда. Это п...ц какой-то.

Квитки на концерт коштували від 500 до 4 тис. грн. Майже 4-тисячний зал палацу заповнений вщент, поставили додатковий ряд стільців.

Лана Дель Рей пише пісні з 11 років. Кліпи до них монтує сама на ноутбуці з роликів, які шукає в інтернеті. Дев'ять років тому співачка страждала на алкогольну залежність. Підлітком навіть потрапила у наркологічну клініку.

— Усі мої пісні про втрачене кохання насправді — про алкоголь, — каже вона в одному з інтерв'ю.

У глибині сцени, прикрашеної пальмами, двома золотавими скульптурами левів і канделябрами зі свічками, з'являється Лана в короткій сукні пастельного відтінку. Зала волає, дівчата в перших рядах партеру плачуть.

Дель Рей, за чутками, дуже погано співає наживо. Але на концерті її пісні звучать не гірше, ніж аудіозаписи. Співаючи, Лана роздає автографи й фотографується з прихильниками. Їх із букетами квітів охоронці пропускають на сходи збоку сцени.

— Я не вірю, що це відбувається зі мною, — 17-річна Галина Максимова тримає політичну листівку з автографом — напис чорним маркером Lana, руки трусяться. — Я мала  їхати в Рим з батьками на відпочинок, але відмовилася через концерт. Учора почала жалкувати. Сьогодні розумію, що це кращий день у моєму житті. Я знала, що вона крута, але не уявляла, що така добра, — щоками котяться сльози, дівчина починає співати хіт Дель Рей "Відео ігри".

Концерт триває годину.

— Ти красень, — кричать хором англійською з помилкою парубки з балкона. На сцену передають  український вінок. Лана вдягає його й іде за лаштунки. На біс не виходить.

Зараз ви читаєте новину «Через концерт відмовилася від поїздки в Рим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути