пʼятниця, 01 грудня 2017 00:50

Завдяки народу Україна залишилася на карті світу

За чотири роки правління Віктора Януковича та його команди з країни пішло майже $40 млрд. Для порівняння, державний бюджет 2017 року становить $28 млрд.

Замість цих грошей у країну "прийшли" кредити. Все благополуччя будувалося на позичках. У борг можна жити, але не довго.

У третьому кварталі 2012 року почалося падіння внутрішнього валового продукту. Зростати український ВВП почав тільки торік. Те саме відбулося з промисловим виробництвом. Падіння сталося влітку 2012-го, зростання — 2016 року.

Наприкінці 2013-го ми вже були банкрутами. ­2014-го мусили віддати майже $14 млрд боргу. Мав відбутися дефолт (нездатність проводити своєчасно виплати за борговими забов'язаннями. — ГПУ). Віктор Янукович полетів продавати Україну російському президенту Володимиру Путіну за $15 млрд. Слідом за економічною окупацією ми отримали б утрату державності. Єдине, що цьому завадило — революція і війна. За незалежність заплатили порожніми кишенями, потом, кров'ю і життями наших воїнів.

Тому публічних персон, які питають, що нам дала революція — вважаю ідіотами або провокаторами. Після Майдану провели більше реформ, ніж за всі роки незалежності. Вигреблися з найбільшої кризи за всю нашу історію. Встояли в перші роки війни. А окупація була більш ніж реальна. Однак ми залишилися на карті світу. Завдяки добровольцям, армії й нашому народові, який віддав стільки для фронту. Коли хтось починає грати на бідності українців задля підвищення своїх рейтингів, хочеться послати їх якнайдалі. Іншого ставлення ці люди не заслужили.

Зараз ви читаєте новину «Завдяки народу Україна залишилася на карті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути