четвер, 21 березня 2019 01:35

"Від паризьких палаців нудило" - мандрівник

"Від паризьких  палаців нудило" - мандрівник
Харківський актор і музикант Максим Богаєнко ночував у Парижі просто неба. Фото: Віктор Фоменко

12 тис. км. проїхав автостопом харківський актор і музикант Максим Богаєнко. Побував в 11 країнах і понад 20 містах.

В інтерв'ю Gazeta.ua він розповів, як побував у Парижі.

"В серпні 2018 приїхав у Париж рано вранці. Вже встиг побувати в Мадриді, Барселоні, Лісабоні. Красот надивився стільки, що від паризьких пам'яток, фонтанів і палаців мене просто нудило. Тому обмежився Нотр-Дамом і Ейфелевою вежею. І вирішив з міста бігти", - розповів мандрівник.

Максим знайшов по карті заправку на виїзді з міста - планував там зловити машину. Пройшов 6 км, але вночі вона не працювала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли відкрив - всередині лежало 6 пончиків

"Був стомлений, не знав, що робити. Дивлюся, напроти готель, поруч - сміттєвий бак, біля якого - два матраци Dormeo. Закинув за огорожу готелю один з них і влаштувався під деревом. І тут бабах - починається дощ. Мене врятувало дерево і підстилка, яку знайшов перед цим на пляжі. Накрився, як ковдрою і заснув. Вранці з Парижа вибрався на електричці", - додав він.

Повне інтерв'ю Максима Богаєнка читайте у свіжому номері журналу "Країна".

Максим Богаєнко - актор і музикант. Йому 29 років. Працював на будівництві, в театрі вогню, сидів на ресепшені в центрі дитячого розвитку, викладав гру на гітарі, сценічний рух в театральній школі, англійську. Брав участь у зйомках фільму "ДАУ", підробляв в академії дизайну та мистецтв натурником. Грав у приватних театрах. Зараз - у Харківському театрі ляльок.

Зараз ви читаєте новину «"Від паризьких палаців нудило" - мандрівник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути