середа, 20 березня 2019 23:25

Коли відкрив - всередині лежало 6 пончиків

Коли відкрив - всередині лежало 6 пончиків
Харків'янин Максим Богаєнко - актор і музикант. Грав у приватних театрах. Зараз - актор Харківського театру ляльок. Фото: Віктор Фоменко

В 11 країнах і понад 20 містах побував харківський актор Максим Богаєнко. Подорожував автостопом.

В інтерв'ю Gazeta.ua розповів про свої пригоди в Люксембурзі.

"Одну з ночей провів у придорожньому кафе. Питаю: нічого, якщо до ранку залишуся? Відповіли: без проблем. Через півгодини хтось плескає по плечу. Відкриваю очі - переді мною незнайомець з кока-колою і гамбургером в руках. Мовчки простягає мені", - розповів мандрівник.

"Коли доїв, дивлюся, йде прибиральниця. В руках коробочка. "Що це?" - "Це для вас". Коли відкрив - всередині лежало 6 пончиків", - додав він.

Максиму Богаєнко 29 років. Він актор і музикант. Працював на будівництві, в театрі вогню. Сидів на ресепшені в центрі дитячого розвитку, викладав гру на гітарі, сценічний рух в театральній школі, англійську мову. Брав участь у зйомках фільму "ДАУ" - був реквізитором і робочим в бутафорському цеху. Підробляв в академії дизайну та мистецтв натурником. Грав у приватних театрах. Зараз - актор Харківського театру ляльок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець заснував один із перших хостелів на Кіпрі

Повне інтерв'ю Максима Богаєнка читайте у свіжому номері журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «Коли відкрив - всередині лежало 6 пончиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути